28
nov
2019

Placeringsort: Helsingborg

Lundair Freeze AB är ett ingenjörsföretag som utvecklar, tillverkar och säljer infrysningsutrustning för blodplasma till sjukvården och läkemedelsindustrin såväl nationellt som internationellt. Lundair Freeze AB är sedan 2019 ett helägt dotterbolag till Francks Kylindustri i Helsingborg AB och finner sig i ett spännande utvecklingsskede med goda framtidsutsikter.

Lundair står i framtiden för spännande utmaningar med nyutveckling av nya frysare med ny teknik såväl som service och validering av befintligt installerat bestånd.

Vi är ett litet hängivet team som arbetar tillsammans med så väl kunder, leveranser, service och utveckling av nya produkter och mjukvara till marknaden. Du kommer ha en omväxlade vardag med nya utmaningar och en del resande i din tjänst med mycket kundkontakter och då speciellt med blodcentralerna ute på sjukhusen men även en resurs i vår verkstad för utveckling och byggnation av nya frysare.
Din funktion ställer höga krav på kvalitet, noggrannhet, initiativförmåga och eget ansvar.

Den profil vi söker:
Minst gymnasieutbildning kyltekniker eller likvärdigt.
Tekniskt intresserad.
Vana att arbeta självständigt såväl som i grupp.
Noggrann.
Praktiskt lagd.
Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
Datorvana.
Resor i tjänst ca 50dgr/år.

Meriterande:
PLC-styrning typ Omron, Carel
Tidigare erfarenhet som servicetekniker inom när relaterade produkter inom sjukvården.
Tyska språket.

Tjänsten är en heltidstjänst för tillsvidareanställning
Lön enligt kollektivavtal

Ansök
Stämmer ovan beskrivning in på dig så tveka inte att anta utmaningen och söka tjänsten som tekniker på vårt kontor i Helsingborg. Skicka in din ansökan till någon av våra kontaktpersoner nedan.

Dina ansökningshandlingar önskar vi senast 18 december, ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningsdatumets utgång.

Kontakt
Vid frågor är du välkommen att kontakta Benny Larsson
072-182 2415, Benny.larsson@lundair.com eller
Fredrik Elmvik 070-640 9139, Fredrik.elmvik@lundair.com

Vi ser fram emot din ansökan!