ICA Maxi Erikslund

FÖRNYELSE - DESIGN - KYLEFFEKT

Nyckelfakta

Uppdragets omfattning

Deli-, kyl- och frysdiskar med modern effekt som klarar morgondagens krav i kombination med en specialbyggd design för butiken.

Effekt

Kyla 200 kW, Frys 50 kW

Köldmedie

CO2

ICA Maxi Erikslund

FÖRNYELSE - DESIGN - KYLEFFEKT

Västeråsbor vänder sig sedan länge till den välsorterade ICA Maxi i Erikslund, som med sina uppdaterade avdelningar och kunniga personal kan tillgodose många konsumenters önskningar. Visionen är att bli Västmanlands bästa stormarknad, ett arbete som gjort att 40 000 kunder hittar dit varje vecka. Men eget bageri, en fantastisk delikatess & fisk, och målet att ha Västerås bästa kött ställer höga krav på maskiner, kyla och värme.

Nyligen var det dags att uppgradera stormarknaden kyl- och frysdiskar, för att kunna möta morgondagens krav – och för detta arbete valdes Francks Kylindustri som leverantör.

Den nya delidisken är specialbyggd från EuroCryor, och kyl- och frysdiskarna kommer från Costan. Man valde att använda CO2 som köldmedie, med en kyleffekt på 200 Kw, och en fryseffekt på 50 Kw.

Arbetet gick snabbt och smidigt, och designen av de nya diskarna har varit avgörande i den lyckade lösningen där alla är glada, inte minst västeråsborna.

Varför uppdraget gick till Francks:
Francks erbjöd en design och kyleffekt av både kyl- och frysdiskar som avgjorde valet av leverantör. Att hela ombyggnationen enligt ICA gått otroligt smidigt, är ett resultat av kunskap och bra samarbete.