Om Francks

Allt har en temperatur. Relationer, sommarkvällar, margheritas och lammstek. Kaffet ska vara si, nubben så. Människan har termometrar för allt, och ännu precisare är det i den industriella vardagen. I livsmedelindustrin är en grad hit eller dit avgörande. Hotell kan inte chansa med råvaror. Idrottsarenor måste veta att rätt temperatur råder. Är kylan stabil? Kan energin återanvändas? Vad kostar det?

I tre generationer har Francks stått för Sveriges kunnigaste yrkeskår inom industriell kyla och värme. Företaget startades 1950 av familjen Franck och drivs i tredje generationen. Från ett litet företag med en gammal cheva-pickup som enda servicebil har vi vuxit till en koncern i expansiv utveckling med 180 anställda på 10 orter runt om i Sverige.

Idag är vi en uppskattad leverantör till företag där exakta gradtal är avgörande för hur dagen (och räkenskapsåret) ska sluta. Med en passion för precision utformar, installerar, servar och underhåller vi temperatursystem för några av landets ledande varumärken.