Nu söker vi duktiga medarbetare till Norrbotten

Område Norrbotten
Roller Kyltekniker, montagetekniker, arbetsledare, projektledare

4 maj 2021

Francks Kylindustri är en marknadsledande koncern inom svensk kylindustri med höga tillväxtambitioner och stark innovationskraft. Vi finns nu på mer än 23 orter runt om i Sverige.

På Francks Kylindustri i Norrbotten utökar vi vår verksamhet och söker ytterligare flertalet erfarna kollegor. Vi söker bland annat kyltekniker, montagetekniker, arbetsledare och projektledare.

För att passa in på Francks är du är utåtriktad och arbetar på ett serviceinriktat sätt med kundens behov i fokus. Du har daglig kontakt med såväl kunder som medarbetare vilket ställer höga krav på god samarbetsförmåga. Vi söker dig som är noggrann, strategisk och kvalitetsmedveten och värdesätter din förmåga att arbeta på ett strukturerat och ordningsamt sätt.

Som kyltekniker och montagetekniker är du är självgående med några års erfarenhet inom kyltekniska installationer samt servicearbete inom kyl. Det är ett krav att du har körkort B samt kylcertifikat klass 1. Svenska klarar du i båda tal och skrift.

Om du drivs av att ta eget ansvar och att ställas inför nya och spännande utmaningar – då är Du helt rätt för oss. Har du frågor kring våra tjänster är du välkommen att kontakta platschef Thomas Eriksson på 070 – 812 64 65.

Välkommen med din ansökan!