Elekriker till Francks Kylindustri – Norrköping

Som Elektriker hos oss på Francks Kylindustri jobbar du framförallt ute hos våra kunder, du arbetar självständigt men även i team med både service och entreprenadprojekt. Tjänsten förläggs huvudsakligen i Norrköping med omnejd. I rollen som tekniker har du stor frihet under ansvar med möjlighet att fatta egna beslut.

Erfarenhet

  • Utbildad elektriker med minst 2 års erfarenhet
  • Erfarenhet av installationer och ombyggnader av kyl/frysanläggningar ses som meriterande.
  • Stor vana av att arbeta självständigt och i team.
  • Goda el- och styr/regler kunskaper.
  • Språkkunskaper i Svenska och Engelska.
  • B-körkort.
  • Datorvana i PC-miljö ser vi som en självklarhet.

Vem är du?

Du är drivande, engagerad, affärsmässig och har rätt inställning till ditt jobb och kundrelationer. Det är en självklarhet för dig att vara nytänkande, kreativ och har ett genuint tekniskt intresse. Du trivs i en lärande organisation och delar gärna och generöst med dig och dina kunskaper och misstag. Du är bekväm i rollen som representant för det företag som du jobbar för.

Om Francks Kylindustri AB

Vi är ett av Sveriges största privatägda kylföretag och startades redan på 1950-talet. Francks Kylindustri är ett entreprenad- och serviceföretag inom området industriell och kommersiell kyla med ca 180 medarbetare och en omsättning på ca 460 miljoner kronor. Vi finns på tio orter i Sverige och vi är ett starkt tillväxtföretag.

Vill du vara med och utveckla vårt företag med tjänstgöringsort Norrköping? Tveka inte att söka tjänsten, löpande urval sker

Sista ansökningsdag är 2018-09-20

Kontaktuppgifter

Rekryterande Chef Christian Engdahl

christian.engdahl@franckskylindustri.se Mobil 0733-22 82 81