Bli en i Team Francks

Francks Kylindustri är en av landets ledande företag inom kyla och värme och vi är en populär arbetsplats av många skäl. Alla som är nyfikna och inte drar sig för att hugga i är välkomna till oss.

Hur är det att jobba hos Francks?

Hos oss är individen, gemenskapen och generositeten ryggraden i företaget. Vi är ett gott gäng tillsammans, vi tar hand om varandra och vi delar med oss av våra kunskaper, insikter och erfarenheter för att ständigt kunna utvecklas.

Alla blir sedda, alla blir hörda. Vi gör det här tillsammans.

Stora jobbmöjligheter inom vår industri

Vi har höga tillväxtambitioner och stark innovationskraft. Francks växer och idag är vi en koncern med anställda på orter runt om i hela Sverige. Det betyder möjligheter för dig som vill in i detta företag och utvecklas. Med kontor över stora delar av Sverige finns vi kanske nära där du redan bor – men man har också möjligheten att byta kontor under tiden man arbetar på Francks.

Att börja på Francks innebär att ha kul på jobbet och samtidigt dela en gemensam utmaning, där du som individ lyssnas på och utvecklas tillsammans med företaget. Vi tror på dig från dag 1. Se gärna vår film för att inspireras tillsammans med oss på Francks – Temperatur för en Bättre Värld.

Alla lediga tjänster