04
maj
2021

Efter förvärvet av MD Kylcontroll AB förstärker Francks sin position ytterligare i Västergötland genom förvärvet av Billinge Kyl AB. Nuvarande ägare Magnus Blennow och Sivert Andersson kommer att fortsätta utveckla bolaget i samverkan med Francks.

 

”Vi är mycket glada att Billinge Kyl AB – med sin höga kompetens och erfarenhet – valt att ansluta sig till Francks. Vi stärker härmed vår marknadsposition och blir en nyckelspelare i Västergötland. Vi ser fram emot att vidareutveckla Francks tillsammans med Billinge Kyl i Västergötland och Småland. Billinge Kyl är ett lokalt starkt bolag med hög kompetens som delar vår vision och värderingar. Det är otroligt spännande att fortsätta vår resa – nu starkare tillsammans.

Per Hannius, VD Francks Kylindustri Sweden AB.

 

”Vi ser fram emot att bli en del av Francks och bli starkare tillsammans. Genom vår gemensamma expertis kan Vi utveckla vårt kunderbjudande inom konstruktion, installation och fullservice vilket stärker vårt kundervärde. Genom att skapa dessa värden kommer vi växa lönsamt i vår region.”
Magnus Blennow, VD Billinge Kyl AB

 

För ytterligare information: vänligen besök www.franckskylindustri.se eller kontakta:

Per Hannius, Francks Kylindustri Sweden AB, 073 – 539 9225

Magnus Blennow, Billinge Kyl AB, 0738-001161

 

Välkommen in i kylan!