31
aug
2020

Vi tror på lokal närvaro med bred kompetens och som en del av den strategin öppnar vi nu en ny etablering i Luleå. Vi söker nu servicechef och kyltekniker som har kompetens inom industrikyla, butikskyla, komfortkyla, konventionella köldmedier och gärna spetskompetens på ammoniak, CO2 och propan.

Francks Kylindustri är ett av Sveriges ledande kylföretag. Bolaget grundades 1950 och har i dag ca 250 anställda på 18 orter från Sundsvall i Norr till Landskrona i Söder och omsätter i dag ca 700 MSEK.

Servicechef
Rollen kräver ett stort fokus på att leda affärsutveckling samt försäljning i Luleå med omnejd. Du kommer att arbeta upp kundstocken och vårda verksamhetens kundrelationer samt ansvara för eftermarknad. I tjänsten ingår även planering av service, övergripande ansvar för att organisera verksamheten samt personalansvar. Rapportering sker i första hand till platschef i Sundsvall.
Självklart har du erfarenhet från kylbranschen och är genuint intresserad av försäljning med erfarenhet även från det. Du har en teknisk utbildning inom industriell och/eller kommersiell kyla. Är du affärsmässig, resultatorienterad, driven och tar egna beslut så är du personen vi söker.

Kyltekniker
Är du certifierad kyltekniker med erfarenhet av industri, butik eller komfort kyla och vill arbeta i ett expansivt företag med tekniskt avancerade kundlösningar. Vi behöver dig/er när vi nu etablerar oss i Luleå, hör av er så berättar vi mer.

Krav för samtliga tjänster är B körkort och god svenska i tal och skrift samt engelska.
Tjänsterna avser tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Ansökningar behandlas löpande och sista ansökningsdatum är 2020-09-30.
För att skicka CV, personligt brev eller för mer information om tjänsterna, kontakta platschef Mats Carlman på 070-333 41 02 alt. mats.carlman@franckskylindustri.se