Francks Academy Startprogram 2018

5 års kunskap på
18 månader

Ta plats i branschens bästa karriärsprogram!
Francks är Sveriges ledande företag inom kyla och värme. Vi har funnits i generationer och växer i hela landet. När vi expanderar, vill vi göra det med unga människor som kan ta vara på både sina egna, företagets och framtidens möjligheter.

Därför har vi skapat Francks Academy – ett trainee-program där vi lyfter fram unga talanger som på 18 månader får erfarenheter som annars tar upp till 5 år att skaffa sig.

”På Francks jobbar vi i team med de mest erfarna vilket är väldigt kul”
– Jocke 29 år,  Francks Kylindustri Norrköping

Betald utbildning
Francks Academy är en betald praktisk intensivkurs. Du arbetar direkt i teamet från dag ett och med en erfaren mentor nära dig under hela perioden. Du får erfarenhet från fältet inom alla områden och deltar i kurser inom bl.a. säkerhet, styrteknik och övervakning. Du har lön under hela trainee-perioden samt egna verktyg och tillgång till bil. Efter avslutat program har du en säkrad anställning på ett av Francks Kylindustris lokala kontor.

Har du det som krävs?
Grundläggande studier inom kylteknik och rätt inställning är en grund. Egenskaperna vi söker hos dem vi väljer ut till programmet är nyfikenhet kreativitet, arbetsvilja, ärlighet, lagkänsla och lojalitet. Känner du igen dig i detta kan du vara den vi letar efter.

Med Francks Academy siktar vi på att utveckla vår roll som landets skickligaste kylteknikföretag. När vi tidigt förser våra  medarbetare med användbara kunskaper tar vi också ansvar för att utveckla en hel bransch. Francks Academy är en investering i dig, i företaget och för framtiden.

Hur går ansökningen till?
Har du en utbildning inom kylteknik är du välkommen att göra din ansökan. De som går vidare i första urvalet kallas löpande på intervju . Är du en av dem som vi väljer till programmet meddelas du inom ett par veckor och startar din anställning i september.

Årlig ansökningsperiod.
Under 2021 har vi ingen intagningen utan återkommer med mer information inför intagning 2022.