Serviceledare – Kommersiell Kyla, Helsingborg

Francks Kylindustri är ett av Sveriges största privatägda kylföretag och startades redan på 1950-talet. Francks Kylindustri är ett entreprenad och serviceföretag inom området industriell och kommersiell kyla med ca 170 medarbetare och en omsättning på ca 460 miljoner kronor. Vi finns på tio orter i Sverige och till vårt kontor i Helsingborg söker vi just nu en serviceledare.

Om jobbet:
Som serviceledare på Francks Kylindustri kommer du få ansvar över vår kommersiella kylservice verksamhet. Dina arbetsuppgifter består till stor del av att planera, koordinera och genomföra vår serviceteknikers uppdrag ute i fält.

Med mycket kundkontakt ansvarar du för att uppdragen genomförs med gott resultat både tekniskt och ekonomiskt. Du kommer arbeta nära och tillsammans med vår andra serviceledare, montörer och även projektorganisationen.

I det dagliga kommer du ha mycket kundkontakter med befintliga kunder och tillgodose deras behov samt även på sikt skapa nya kontakter och kunder. Du har även ansvar för att se till att företagets system för miljö-, kvalitet- och arbetsmiljösystem efterföljs.

Arbetsuppgifterna i rollen som serviceledare innebär:
-       Utveckla och bevara goda kundrelationer.
-       Ansvara för serviceavtal som utförs i enlighet med tecknade avtal inom ekonomiska ramar och teknisk kvalitet.
-       Arbeta med bland annat inköp, offertarbete, kalkylering, kvalitets- och miljöarbete.
-       Resursplanering, leda och engagera dina medarbetare.
-       Vara kundens kontaktperson i serviceärende.
-       Ansvara för att garantiarbeten utförs enligt avtal och ekonomiska ramar.
-       Ansvara för reservdelslager, inventering och ankommande/avgående gods.

Vem som vi söker
Du har lämplig teknisk bakgrund som kanske kyltekniker eller från närliggande yrkesområde som vill ta ett steg vidare i karriären eller arbetar idag som serviceledare inom branschen.

Du har god känsla för serviceyrket och du trivs med kundrelationer och att vårda dessa samt att du är lyhörd för kundens behov och kan skapa ett förtroende hos kunden.

Du har goda ledaregenskaper och förmåga att motivera dina medarbetare samt leda och utveckla din grupp på effektivt sätt.

Vi ser gärna att du har goda kunskaper inom styr/regler och B-behörighet inom el.

Arbetet som serviceledare kräver att du är stresstålig, kan fatta snabba beslut och fungera lite som problemlösare när situationen uppstår.

Du är en lagspelare som kan arbeta under eget ansvar med stor frihet som är lojal, engagerad och plikttrogen.


Ansök
Stämmer ovan beskrivning in på dig så tveka inte att anta utmaningen och söka tjänsten som serviceledare på vårt kontor i Helsingborg.

Dina ansökningshandlingar önskar vi senast 15 januari, ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningsdatumets utgång.

Kontakt
Vid frågor är du välkommen att kontakta Mikael Syrén 042-4506270
eller mail mikael.syren@franckskylindustri.se

Vi ser fram emot din ansökan!